"Enter"a basıp içeriğe geçin

TÜSTAV Mütevelli Heyeti ve Genel Kurulu Toplandı

TÜSTAV Mütevelli Heyeti 2021 Olağan toplantısı 5 Eylül 2021 Pazar günü Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Toplantı Salonunda yapıldı. Salgın koşulları nedeniyle yapılamamış toplantılar nedeniyle görüşülemeyen 2019 ve 2020 mali yıl tabloları incelenerek yönetim kurulu faaliyeti ibra edildi. Genel Kurul’a sunulacak 2018-2021 dönemi çalışma raporu görüşülerek kabul edildi.

TÜSTAV Genel Kurulu, aynı tarih ve aynı yerde 13:30’da açıldı. Vakıf Başkanı Fahrettin Ozan’ın açış konuşmasının ardından verilen önerge doğrultusunda Başkanlığını Fahrettin Ozan’ın Yardımcılığını Zafer Aydın’ın ve yazmanlığını Ercihan Görürgöz’ün yaptığı Divan Kurulu göreve getirildi. Gündemin oylanarak kabul edilmesinin ardından dönem çalışma raporu Zafer Aydın tarafından okundu. Vakfımızın mali durumu hakkında Adnan Sel bilgi verdi. Denetim Kurulu adına Ali Galip Durşen denetim raporunun sundu.

Görüşmelerden sonra gündemin dördüncü maddesinde Mütevelli Heyeti ve Denetim Kurulu seçimi yapıldı. Yönetim Kurulu’nun sunduğu 50 kişilik liste ve kişisel olarak aday olan 9 üye Mütevelli Heyetine seçildi. Denetim Kurulu’na Ali Galip Durşen, Ogün Sarıçayır ve CEvahir COşkun yeniden seçildiler. Dilek ve temennilerden sonra Genel Kurul toplantısı sonlandı.